Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC

Religious Technology Center garanterer for den fortsatte renheten i Dianetikk og Scientologi ved å sørge for at varemerkene og teknologien det beskytter forblir i rette hender og brukes på rett måte over hele verden. Samtidig overvåker RTC de som er ansvarlige for administreringen av kirken og for å gi service til publikum, for at kirkeledelsen skal være sterk og ubestikkelig – en som ikke kan påvirkes av intern politikk eller eksterne forsøk på å skade religionen. Med den garantien er det geistlige hierarkiet i Scientologi-religionen beskyttet mot inntrenging, og medlemmer av kirken kan motta den åndelige friheten de søker når de går inn i Scientologikirken.

Gjennom nøyaktig anvendelse av Dianetikk- og Scientologi-materiale vil en person oppnå, ikke bare en full forståelse av seg selv som et åndelig vesen, men også sann åndelig frihet. Dermed ser Scientologer i hele verden opprettholdelsen og uforgjengeligheten til deres religiøse teknologi – nøyaktig slik grunnleggeren opprinnelig skrev det – som en nødvendighet for å nå selve deres frelse.

Således arbeider Religious Technology Center for å garantere at L. Ron Hubbards arv – åndelig frihet – fortsetter å eksistere, i morgen eller ti tusen år fra nå av. For millioner av scientologer over hele verden er det ikke noe som er viktigere.