Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
David Miscavige

David Miscavige

David Miscavige er styreformannen i Religious Technology Center (RTC), en organisasjon som ikke arbeider for økonomisk vinning, og som ble grunnlagt i 1982 for å bevare, opprettholde og beskytte Scientologi-religionen.

Religious Technology Center innehar endelig kirkelig autoritet med hensyn til standard og ren anvendelse av L. Ron Hubbards religiøse teknologier. RTC er ikke del av kirkens ledelsesmessige struktur og er ikke involvert i kirkens dagligdagse gjøremål.

Styreformannen er den høyeste stillingen i RTC, samt en stilling David Miscavige er spesielt kvalifisert til. Han har vært aktiv Scientolog mesteparten av sitt liv og ble stabsmedlem i kirken i 1976 og har siden vært involvert i nesten ethvert aspekt av kirkens aktiviteter.

Som ung mann studerte David Miscavige for å bli Scientologi-prest og i atskillige år gav han åndelig veiledning til medlemmer av menigheten. Han arbeidet senere sammen med L. Ron Hubbard og hjalp til med å produsere tekniske treningsfilmer og materialer for trening av Scientologi-prester. Han fortsatte deretter i den internasjonale ledelsen med ansvar for aktivitetene til kirkens misjonærer over hele verden. I 1987 ble David Miscavige Styreformann i Religious Technology Center.