Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Religious Technology Center-logoen – Scientologi- og Dianetikk-symbolene

SAKER AV INTERESSE FOR RTC
ETIKK TECH ADMIN

SAKER AV INTERESSE FOR RTC

Slike rapporter er også uvurderlige for Religious Technology Center og Sjefsinspektørnettverket. RTC er beskytteren av Scientologi-religionen, da det eier varemerkene i Scientologi. RTCs Sjefsinspektørnettverk er en uavhengig enhet, som har til oppgave å undersøke og overvåke for å holde Scientologi virkende, ved å sikre ren og etisk anvendelse av teknologien i Dianetikk og Scientologi.

Det er visse saker som er av spesiell viktighet og interesse for RTC – de er her angitt i en detaljert liste. Når slike forhold finner sted, bør dine rapporter også bli sendt til RTC. RTCs Sjefsinspektørnettverk benytter slike rapporter som en hjelp til å lokalisere skjult undertrykkelse, infiltrasjon, undergravende virksomhet eller korrupsjon innenfor og utenfor Scientologikirker, misjoner og andre organisasjoner i kirken – for å beskytte Broen for alle.

I noen tilfeller kunne det ha tatt lengre tid å oppdage en undertrykkende person hvis ikke oppmerksomme og omsorgsfulle scientologer hadde rapportert situasjoner til Sjefsinspektørnettverket. Men takket være våre mottatte rapporter er undertrykkelse ofte blitt raskt oppdaget og fjernet, og standard anvendelse av tech og policy er igjen blitt satt i kraft.

Du kan kommunisere direkte til RTC om slike forhold. Mange publikummere og stabsmedlemmer gjør det, og de skriver også inn om de gode resultater de oppnår gjennom standardmessig anvendelse av tech og policy. Alle slike kommunikasjoner er verdifulle for RTC.

For å sende rapporten din velger du en av sakene av interesse for RTC fra menyen til høyre og så velger du saken du vil rapportere. Eller bruk RTCs elektroniske rapportskjema for å rapportere nå. Du kan også sende rapportene dine til Reports Officer RTC, ved 1710 Ivar Avenue, Suite 1100, Los Angeles, CA 90028, USA. Faks: 001 323 667 0960.