Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC

BESKYTTEREN AV SCIENTOLOGIS FREMTID

De kraftige teknologiene som finnes i Dianetikk og Scientologi, gir intet mindre enn midlene til å nå sann åndelig frihet og udødelighet for alle som begynner på reisen mot dette målet. En slik teknologi har aldri eksistert før, og millioner av mennesker rundt om i verden anser den som uendelig verdifull. De vet at når denne teknologien blir brukt nøyaktig, slik den er utarbeidet av L. Ron Hubbard – og med deres oppriktige og etiske deltakelse – vil de hver eneste gang oppnå det åndelige utbyttet de søker gjennom Scientologi.

Religious Technology Center (RTC) er dannet for å sikre at dette kan skje. Det har som formål å beskytte publikum mot misbruk av teknologien og å sørge for at de religiøse teknologiene i Dianetikk og Scientologi forblir i rette hender og blir utøvet på riktig måte.

Å overvåke og opprettholde renheten i teknisk anvendelse, og å garantere for standard administrering er ingen liten oppgave. Opp gjennom tidene har alle religioner gått gjennom perioder da vekst har møtt endringer av religiøse doktriner og praktisering, og til og med fullstendig avsporing fra dens opprinnelige misjon. Åndelige bevegelser og religiøse kirkesamfunn har over årene vært plaget av de ødeleggende påvirkningene fra skjulte konflikter og maktkamper.