Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Kontakt

I løpet av hele hans karriere har David Miscavige jobbet utrettelig for å ekspandere og beskytte religionen. På begynnelse av 80-tallet var han opphav til reorganiseringen av kirkens foreningsmessige og administrerende strukturer og bebudet en ny tidsalder for religionen og årevis av uavbrutt vekst og stabilitet. I 1993 gjorde han slutt på en 40 år lang kamp mellom Scientologi og det amerikanske skattevesenet (Internal Revenue Service). På liknende måte har han spilt en personlig og meget effektiv rolle i å bringe fred og i å gjøre slutt på gamle feider med domstoler og regjeringsorganer, både i USA og andre steder.

Med David Miscavige som Scientologi-religionens internasjonale kirkelige leder, en rolle han har hatt i nesten 20 år, har kirkens ekspansjon som en internasjonal bevegelse vært uten like, det har vist seg gjennom mer enn 11000 kirker, misjoner og sentre i 165 land – dette er ikke i liten grad på grunn av hans aldri sviktende målrettethet i å opprettholde renheten og integriteten i L. Ron Hubbards arv.

Selv om han ikke er noen talsmann for Scientologi nevner media ofte David Miscavige i forbindelse med religionen. Han ble intervjuet av Ted Koppel i en 90-minutter lang del av Nightline – som mottok en Emmy-pris – i 1992. Et år senere var David Miscavige del av en utvalgt gruppe ledere som ble invitert av USAs president for å delta i en religiøs konferanse i Det hvite hus’ rosehage. Over de tre siste tiårene har han talt til hundretusenvis av scientologer og ikke-scientologer ved internasjonale Scientologi-feiringer og tilstelninger. Hans visjon og målrettethet i å fremme Scientologis mål har resultert i at flere mennesker enn noen gang tidligere i kirkens historie, starter på og beveger seg opp Broen til total frihet.

David Miscavige har vært den drivende kraften bak det verdensomspennende programmet for å ekspandere alle Scientologikirker, så de kan være til bedre hjelp i samfunnene sine. Ikke bare så de kan bli øyer av fornuft og hjelp, der alle er velkomne, men også for å være sentrale punkter som kirkens mange sosiale forbedringsprogrammer kan strømme ut fra. Programmer som har til hensikt å utrydde de lemlestende plagene fra analfabetisme, umoral, stoffmisbruk og intoleranse.

For å oppnå det har David Miscavige personlig gått i spissen for å skape og åpne mange av disse nye kirkene: