Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Kontakt

Det første spørsmålet er selvfølgelig «Hva er Scientologi?» Svar på de spørsmålene har aldri før vært mer relevante, spesielt med det vårt moderne samfunn står overfor og kunstnerens rolle i det.

La meg si det rett fram. Scientologi har faktisk svar. Virkelige svar. Svar som fungerer. Dristige uttalelser? Ja. Men det vil millioner av mennesker fra mer enn 150 land selv fortelle deg.

I dag er vi ved et vendepunkt i historien. Det står om hvorvidt våre verdsatte idealer vil overleve eller et nytt avskyelig sett verdier skal vinne. Nedgangen har vært klar de siste 50 årene og den fortsetter usvekket inn i dette århundret.

11. september var en oppvekker for oss alle. Når man i den moderne verden må bekymre seg om borgernes sikkerhet, når ens løsninger er begrenset til militærmakt, er det åpenbart at problemene vi står overfor går mye dypere.

Ingen kan ignorere dette. Det er en tilstand vi alle må konfrontere. Det er problemer vi alle må ta ansvar for å hjelpe å løse.

Men se deg rundt i verden i dag – hva vil du høre? «Hva kan jeg gjøre med det? Jeg er bare meg.» Og der ligger det virkelige problemet. For sannheten er at bare «meg» og «vi» er jordens mest kraftfulle styrke.

Og jeg mener ikke kun overskriftene om krigføring og konflikter. Faktum er at det bare er siste kapittel i dramaet som har fortsatt å utspille seg i de siste årtusener. Krig – menneske mot menneske, nasjon mot nasjon. Og er det forskjellig i dag, er det kun pga. større våpen. Det er langt fra køller og steiner til laserstyrte missiler.

Men poenget er: Selv om vi slås i hodet med overskrifter, terrorvarsler med oransje kode, og alt annet, dekker det, det dypere, alvorligere problemet som ligger under alt sammen. Mennesket selv.