Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Kontakt

Forstå meg rett – alt jeg har snakket om og de kolossale fremskrittene vi har gjort de siste tre årene – stoffavvenning, utdannelse, moralsk atferd, menneskerettigheter og en global styrke av frivillige – vel, mine venner, det sprer seg som gressbrann. Og dere er ikke bare del av den gressbrannen – dere er den gnisten som antente alt sammen.

Derfor er det bare passende at dere til gjengjeld selv mottar det dere forårsaket – nemlig denne nye kirken som ble muliggjort av donasjoner fra medlemmer i Den internasjonale assosiasjonen av Scientologer – fra 156 nasjoner – og millioner av mennesker vil alltid huske det som deres måte å si «Takk New York» på.

Så nå er det på tide å bevege seg fremover. For New Yorks scientologer: her er et sted der dere kan oppnå deres personlige seier over det reaktive sinnet og den åndelige friheten det medfører. Og som dere vil høre mer om i de kommende månedene så har fasilitetene ikke bare blitt etablert for deres fremgang «her og nå» – men for enda større programmer, som drastisk vil akselerere clearing på en verdensbasis. Men det er mer enn det: Denne kirken representerer arbeidet og hjelpen vi alle må fortsette å gi – ved å gjennomføre våre mål fullt ut. For her er den ideelle kirkeorganisasjonen som alle programmene våre og all teknologien vår når ut fra – bokstavelig talt overalt.

Men dette er bare begynnelsen. Og det er derfor jeg sier at i dag begynner det virkelige arbeidet.

Det er mer enn bare et hjem for dere, New Yorks scientologer. Det er også et hjem for det større samfunnet – der alle menn og kvinner med en vennlig innstilling er velkomne, og som vi vier oss til å hjelpe – hver og en. Og ved å demonstrere, vår tros overbevisning i handling – kjenner fremtiden ingen grenser.

For dette er New York, og å hjelpe henne, er å hjelpe verden.

Så hvis ondskap, smerte, forvirring og urettferdighet er grunnleggende livsbetingelser i dagens tilværelse, så la oss alle demonstrere, med en enda sterkere overbevisning, at DET KAN GJØRES NOE MED DET. Fordi vi tror på mennesket. Vi vet at det er håp. Og fordi vi kan hjelpe vil vi, ved å arbeide sammen, gjøre en forskjell.

Tusen takk.


Den fullstendige audiovisuelle fremvisningen av denne talen kan ses i din nærmeste Scientologikirke.