Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Kontakt

DAVID MISCAVIGE: Det er i sannhet en fornøyelse å være sammen med dere ved åpningen av denne nye Scientologikirken New York. Det er ingen tvil om at denne dagens betydning strekker seg mye lenger enn til det dere ser foran dere.

Og det sier noe, for det som står foran dere er ikke mindre enn sensasjonelt og representerer drømmen scientologene i New York har hatt i tiår.

Selv om det alene fortjener feiring, så når betydningen av denne nye kirken – deres nye kirke – langt utover denne strukturen eller denne byen. I den henseende markerer denne dagen et banebrytende skritt fremover for vårt verdensomspennende korstog som arbeider for å raskt kunne hjelpe overalt på jorden – og slik når betydningen av denne begivenheten ut til hele Scientologi-verdenen. Derfor er det meg en stor ære å være her i dag. Som dere snart vil høre har vi i løpet av det siste året åpnet nye kirker som denne over hele verden. Og i nær fremtid vil det bli til enda flere. Men uansett hvor mange som er på vei, er denne spesiell og det er det mange grunner til.

For det første er det – som dere akkurat har hørt – ikke noe sted i verden som hadde en mer «spesiell plass» i vår grunnleggers hjerte enn denne byen. Men det er ikke alt. Når alt kommer til alt så er det en grunn til at L. Ron Hubbard kalte New York for sitt «hjem».

For når man betrakter New York som sentrum for alt fra amerikansk forlagsvirksomhet, nasjonens finansielle hovedstad, og episenter for verdensomspennende trender, for ikke å nevne det internasjonale sentrum for underholdning og medier, alt i tillegg til å være verdens mest sammensatte kultur, som setter trender på tvers av generasjoner på alle livets områder – vel, hva mer må jeg si? New York er uten tvil verdens mest storslåtte storby.