Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Kontakt
`

Jeg forsøker ikke å plassere ansvaret på skuldrene dine. For uansett om jeg sier det eller ikke, er det ansvaret allerede ditt – ut fra det faktum at du er en av de få på jorden som har forsøkt denne uvurderlige gaven kalt Scientologi. Hvis en vitenskapsmann oppdaget en kur mot kreft, ville han ha et ansvar for å gjøre alt for å bringe den kuren til verden. Vel, se på ansvaret vårt. Vi snakker ikke bare om en kur for kroppen, vi snakker om en sykdom som er så alvorlig, at Mennesket nå tror det er kroppen. Og det vi tilbyr er udødelighet og frihet for alltid.

Den tøffe jobben er gjort. Den ene oppgaven som aldri har blitt oppnådd i noen tidligere religion. Veien er funnet, den er avmerket. Selv om vi kunne sette materialene på hver hylle i verden i tillegg til å gjøre dem umulige å skade – ville vi ikke oppnå noe hvis de materialene ikke blir brukt.

Selv om vi har vunnet den viktigste krigen, finnes det utvilsomt slag foran oss. Og så? Hva annet kan vi vente i en verden utsatt for aberrasjonene Scientologi har avslørt? Som LRH sa i Scientologis mål: «I en turbulent verden er ikke jobben lett. Men, hvis den var det, hadde vi ikke vært nødt til å gjøre den.»

Til sjuende og sist har ikke andre svarene. Vi har det. Men dette er ikke et spill om hvem som er best. Fordi det er mange der ute som faktisk leter og forsøker. Når de mislykkes er det fordi de mangler svarene vi har. Vi kan ikke gå inn i det nye årtusenet, og klage over verdens mange feil. Nei, vi må stå opp om morgenen, og hver av oss se i speilet og si: «Dette er det mitt ansvar å håndtere.»For vi er de eneste som kan.

Så, hvor står vi på terskelen til det 21. århundret? Vel, vi står der vi trenger å stå – fullstendig klare til å bære fakkelen til endelig seier.


Den fullstendige audiovisuelle fremvisningen av denne talen kan ses i din nærmeste Scientologikirke.