Religious Technology Center Religious Technology Center
Innehaveren av varemerkene i Dianetikk og Scientologi
Introduksjon
Scientologi-religionen
Beskytteren av Scientologis fremtid
Styreformannen David Miscavige
Send en rapport til RTC
Saker av interesse for RTC
Kontakt

For vi feirer ikke bare det første halve århundret med LRH-teknologi, men før denne kvelden er omme, garanterer jeg at ordene «nytt årtusen» vil ha en helt ny betydning.

Tusen år er selvsagt såvidt et lite glimt i det store galaktiske dramaet, for ikke å snakke om det større bildet – en thetans eksistens. Men når man ser på hvor lenge vesener har gått nedoverbakke, og akkurat hva Scientologi representerer som et vendepunkt oppover, er den siste delen av dette århundret noe som ingen vil glemme.

La oss først se på disse siste 50 årene, ut fra uttrykket: «Den raskest voksende religionen på jorden.» Selv om du fremdeles kan finne steder der Scientologi ikke er helt kjent, må du se på det virkelige innholdet i det uttrykket. Hele historien går faktisk mye dypere enn som så. L. Ron Hubbard laget en teknologi for å skape total åndelig frihet. Og der er historien, ikke bare om dette 20. århundret, men sagaen om alle tider før og etter.

Så la oss ta et skritt tilbake og se på den store oversikten. Og for å begynne, la oss gå tilbake til 1950, og se på betydningen av å introdusere Dianetikk og Scientologi midt i dette tjuende århundret.

Historikere kalte det omsider «Usikkerhetens tidsalder». Som svar på en første verdenskrig som krevde 37 millioner liv, kom en andre, som krevde 55 millioner til. Mens alle døde for slagordet: «Krigen som skal ende alle kriger», hva var den allment aksepterte løsningen fra verdenslederne, rett før Dianetikk kom ut?

Hvis du virkelig ønsker å gjøre slutt på krig, finnes det bare en løsning. Bygg en større bombe. Psykiatriens rolle i å gjennomføre strategien var å overbevise et amerikansk publikum til villig å støtte systemet og de økende, skamløse skattene for å betale for det. Det var alt del av planen å holde USA på randen av panikk. Og det virket.

Det denne moderne inkvisisjonen skapte, ble best beskrevet av en amerikansk senator, på denne måten: «Rase satt opp mot rase, parti mot parti, religion mot religion, nabo mot nabo, og barn mot foreldre.» Vær ikke i tvil om at den kalde krigens redskap ikke var lanseringen av atombomben. Det var terror, som i å terrorisere befolkningen. Og de så ikke ut til å møte motstand, ingen kom i veien for dem. Alt de trengte å gjøre var å sørge for at alle var på lønningslisten deres.